Synagoga concerts

TŘINÁCT U STOLU

Francouzská situační komedie. Manželé Madeleine a Antoine Villardierovi ve svém domě chystají slavnostní večeři pro vybranou společnost. Madeleine je pověrčivá a zoufale se snaží zabránit hrozícímu počtu třinácti hostů u stolu. Pokaždé když se zdá, že je zasedací pořádek konečně vyřešen k její spokojenosti, nastane nějaká neočekávaná situace. Těšit se můžete na hvězdně obsazené, kde nebude chybět Simona Stašová, Miroslav Etzler a řada dalších skvělých herců. Přijďte si užít brilantní frašku pod hvězdnou oblohou do krásného prostředí nádvoří státního zámku Nebílovy.

#komedie
#zámek nebílovy
#letní scéna
#činohra
#simonastašová
#miroslavetzler
#nebílovské léto 2024

Vážení zákazníci, Vámi zakoupené vstupenky z minulého roku (na původní termín 28.8.2023) jsou platné na tento nový termín.

Všechny termíny

Středa

28. 8. 2024


19:00


Státní zámek Nebílovy - Nádvoří zámku

Nebílovy


490 - 790 Kč

Popis

O PŘEDSTAVENÍ

Francouzská situační komedie. Manželé Madeleine a Antoine Villardierovi ve svém domě chystají slavnostní večeři pro vybranou společnost. Madeleine je pověrčivá a zoufale se snaží zabránit hrozícímu počtu třinácti hostů u stolu. Pokaždé když se zdá, že je zasedací pořádek konečně vyřešen k její spokojenosti, nastanou komické situace vyplývající ze vztahů všech pozvaných hostů. Pověrčivá Madeleine dokonale zamotá jejich osudy. Podaří se slavnostní večer zachránit anebo skončí katastrofou?

Komedie Třináct u stolu slavila obrovské úspěchy v Paříži, v Římě, i po celé Evropě a dočkala  se i filmového zpracování. V hlavních rolích se představili tehdy oblíbení Micheline Presle a Fernand Gravey. V jedné z rolí debutovala pozdější velká hvězda Annie Girardot.

Délka představení s přestávkou cca 2 hodiny 40 minut

ÚČINKUJÍ

Hrají: Simona Stašová, Miroslav Etzler, Simona Postlerová / Kamila Špráchalová/, Julie Štandera, Nela Štefanová, Otto Rošetzký, Čestmír Gebouský, Martin Cikán /Kryštof Zapletal/

Délka 90 minut