Zámek Štěnovice s.r.o.

O pořadateli

Zámek Štěnovice byl založen roku 1723 hraběnkou Marií Rozinou ze Schirndingu, po ní se na zámku vystřídalo několik šlechtických rodů. Nyní se brány zámku postupně otevírají veřejnosti a pořádají se zde kulturní a společenské akce, svatby a prohlídky pro děti. Letos můžete, stejně jako v loňském roce, navštívit letní scénu u zámku, která nabídne nevšední kulturní zážitky pod hvězdnou oblohou. Nadvoří zámku Štěnovice bude hostit čtyři výborné hvězdně obsazené divadelní komedie v průběhu čtyř večerů.

Těšit se můžete na bláznivou komedii známých anglických dramatiků Do ložnice vstupujte jednotlivě od Divadla Palace, na komedii s kriminální zápletkou Nohy vzhůru nastudovanou herci z Divadla Metro, třetí divadelní večer Vám přichystá Divadlo na Jezerce říznou komedi Občan první jakosti a řadu zábavných večerů zakončí opět Divadlo Metro pikantní komedií Na Vánoce budu gay.

INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY

- akce se bude konat na nádvoří zámku Štěnovice.
- hlediště se nacházejí na trávníku na nádvoří, proto doporučujeme zvolit vhodnou obuv.
- parkování u firmy Streicher 100m od zámku
- občerstvení zajištěno
- představení se odehraje i za deště - doporučujeme pláštěnky (deštníky v hledišti nejsou povoleny), ale je objednané krásné počasí
- park bude otevřen od 18.30 hod.
- více informací na: www.zamekstenovice.cz